Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Serengeti szafari program pihenéssel Zanzibár szigetén

Tanzánia, Zanzibár, Zanzibár Útazonosító: 650162
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Izgalmas szafari programok Tanzánia legismertebb nemzeti parkjaiban, köztük a legendás Serengeti végtelen szavannáin, majd tökéletes kikapcsolódás Zanzibár meseszép, hófehér homokos tengerpartjain – tartson velünk!

 

  

Előfoglalási kedvezmények:

3 hónappal indulás előtt: 80 000 Ft/fő

 

 

Dátum: 2025. január 11-20.

Időtartam: 10 nap/9 éj                                                                                                              

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 10 óra

Elhelyezés: 3 és 4* lodge-okban a szafari program során, 4* szállodában Zanzibáron

Ellátás: 1 éj reggeli, 4 éj teljes ellátás, 4 éj all inclusive

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 15 fő 

 

Serengeti szafari program pihenéssel Zanzibár szigetén ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: utazás Tanzániába   reggeli, ebéd, vacsora

Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban isztambuli átszállással Tanzániába. Érkezés Kilimandzsáró repülőtérre helyi idő szerint a kora hajnali órákban. Transzfer a repülőtér környéki szállodába egy rövid pihenőre, késői reggeli, majd utazás a Manyara-tó Nemzeti Parkba, amely a Manyara-tó partja és a Rift-völgy meredek fala között fekszik, ez az egyetlen park a térségben, ami egész évben zöld. A tó és környéke leginkább páratlan madárvilágáról nevezetes, pelikánok, kormoránok, rózsaszín flamingók és számtalan egyéb madárfajta található itt. Piknik ebéd útközben, vadles a parkban. Szállás a Manyara-tó környékén (1 éj).

 

3. nap: Serengeti Nemzeti Park reggeli, ebéd, vacsora

Ma az UNESCO Világörökség részét képező Serengeti Nemzeti Park irányába utazunk, Tanzánia első és legnépszerűbb nemzeti parkjába. A Ngorongoro Természetvédelmi Területen és a Serengeti-síkságon haladunk át, útközben folyamatosan vadakat figyelhetünk meg. Vacsora és szállás a nemzeti park területén fekvő lodge-ban (2 éj).

 

4. nap: Serengeti Nemzeti Park reggeli, ebéd, vacsora

Egész napos vadlesre indulunk a világ egyik leghíresebb vadrezervátumában. A közel 15 ezer km2-es terület Tanzániában, a kenyai határ mentén fekszik, a Viktória-tó mellett. Itt találhatjuk a természetfilmekből ismert klasszikus afrikai tájat, a végtelen szavannákat. A park állatvilága rendkívül gazdag, oroszlánok, elefántok, gnúk, zebrák, gepárdok, leopárdok, zsiráfok, antilopok, vízilovak, majmok, hiénák, sakálok mind otthont találnak itt.

 

5. nap: Ngorongoro Kráter reggeli, ebéd, vacsora

Délelőtt utazás a Ngorongoro Természetvédelmi Terület irányába, a Világörökség részét képező Ngorongoro-kráterhez, útközben vadles a Serengeti szavannáin. Délután leereszkedünk a Ngorongoro kráterbe. A hatalmas vulkanikus kráter egész Kelet-Afrika vadvilágának kicsinyített mása, területe csupán 260 km2, de folyók, mocsarak, tavak, hegyek, völgyek, síkságok és bozótos szavannák teszik változatossá a tájat. A kráter otthont ad zebráknak, gnúknak, továbbá gazellák ezrei, bivalycsordák, jávorantilop nyájak, kongónik, elefántok, oroszlánok, gepárdok, hiénák, varacskos disznók, megannyi vízi-, ragadozó- és énekesmadár is él itt. Szállás a Ngorongoro Természetvédelmi Terület környékén (1 éj).

 

6. nap: utazás Zanzibárra reggeli, all inclusive

Reggeli után transzfer Arusha repülőterére, elutazás Zanzibár szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába (4 éj).

 

7-9. nap: Zanzibár  all inclusive

Szabad program, kikapcsolódás Zanzibár lenyűgöző, fehérhomokos tengerpartján.

 

10. nap: utazás Budapestre                                                                                               

Kora hajnali transzfer a sziget repülőterére, elutazás isztambuli átszállással Budapestre, érkezés a kora esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

Hasznos információ: Malária elleni gyógyszer szedése ajánlott az út során, sárgaláz elleni oltás Európából érkező utasok számára nem kötelező. Javasoljuk felkeresni az Országos Epidemiológiai Központot, ahol a szükséges védőoltásokkal valamint egyéb trópusi egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban naprakész tájékoztatást adnak.

Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen  Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 699 900 2 3 399 800
Repülőtéri illeték kb. 165 000 2 330 000
Teljes csomagár 2 fő részére 3 729 800

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek,repülőtéri illeték kb. 165 000 Ft/fő, szállás 9 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: online tanzániai vízum és vízumügyintézés díja: 26 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), zanzibári helyi adó: 20 USD/fő (helyszínen fizetendő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

Egyágyas felár: 200 000 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 80 000 Ft/fő kedvezmény

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-11 - 2025-01-20 9 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 1.784.900 Ft Ft/fő; 10.11-ig előfoglalási kedvezmény
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok