Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Krabi trópusi tengerpartjain

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön, Körutazás Thaiföldön Útazonosító: 646548
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Üdülés - nyaralás
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

A történelmi Ayutthaya, a vadregényes Kanchanaburi tartomány és az ezerarcú Bangkok látnivalóit ismerhetik meg szilveszteri programunkon, a kikapcsolódásról pedig Krabi mesés tengerpartjai és szigetei gondoskodnak majd!

 

   

Dátum: 2024. december 29-2025. január 10.

Időtartam: 13 nap / 10 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 10 reggeli, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Krabi trópusi tengerpartjain ajánlatunk programleírása

 

1 -2. nap: utazás Bangkokba     

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással Bangkokba. Érkezés a thai fővárosba a déli órákban, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között. Szállás Bangkokban (2 éj).

 

3. nap: Bangkok

Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, itt szemtanúi lehetünk annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Továbbutazunk a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Látogatás a híres Királyi Palotában, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 46 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba, ahol a helyiek életét figyelhetjük meg cölöpökre épült faházaikban. Este ellátogathatnak idegenvezetőnkkel a Central World bevásárlóközponthoz, ahol a hagyományos szilveszteri visszaszámlálást rendezik meg, koncertekkel, szórakoztató programokkal és tűzijátékkal köszöntik az új esztendőt.

 

4. nap: Ayutthaya

Délelőtt utazás a Bang Pa In nyári palotához: az eredetileg a 17. században épült, majd a 19. század közepén újjáépített palota a keleti és a nyugati építészet jegyeinek izgalmas összefonódása. A nap további részében városnézés Ayutthayában, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárosban. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Szállás Ayutthayában (1 éj).

 

5. nap: Kanchanaburi   

Búcsút veszünk Ayutthayától és a napot Kanchanaburi tartomány felfedezésével töltjük. Látogatás az Erawan Nemzeti Parkban, szabadidő és fürdési lehetőség a vízesésnél, majd egy elefánt táborba utazunk, ahol megfigyelhetjük az ázsiai elefántokat természetes környezetükben, lehetőség nyílik az állatok etetésére és fürdetésére is. Fényképezési lehetőség a híres, Kwai-folyó felett átívelő hídnál és szabad idő a helyi piacon. Szállás Kanchanaburiban (2 éj).

 

6. nap: Kanchanaburi   

Délelőtt látogatás a JEATH múzeumban, ahol megismerkedhetünk a Halálvasutat építő hadifoglyok életkörülményeivel.  A hírhedt Thaiföld-Burma vasútvonalhoz is ellátogatunk, rövid utazás gyönyörű tájakon keresztül az egykori Halálvasúton. Délután a Muang Singh történelmi parkba utazunk, itt Thaiföld egyik legismertebb khmer stílusú templomának maradványait tekinthetjük meg, csodás természeti környezetben.

 

7. nap: Krabi

Délelőtt transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Krabi repülőterére. Transzfer az Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj). Krabi tartomány partvonala Thaiföld legszebb tengerpartjainak és szigeteinek ad otthont. Ao Nang-ból akár minden nap más apró szigetre, meseszép partra hajózhatunk át, fedezzék fel Railay tengerpartjait, a csodás Phra Nang Beach-et vagy Hong szigetét!

 

8-11. nap: Ao Nang, Krabi          

Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel: hajókirándulás Phi Phi szigeteire, Phang Nga öböl és James Bond sziget kirándulás busszal és hajóval.

 

Fakultatív kirándulások várható árai, amennyiben az idegenvezetőnk foglalja helyi kontaktirodától:

·Phi Phi: kb. 2000 THB

·4 sziget-túra: kb. 1400 THB

·James Bond-sziget: kb. 2400 THB

A feltüntetett árakhoz minden esetben hozzáadandó + 400 THB, amely a Nemzeti Park belépődíja.

 

12-13. nap: hazautazás

Délelőtt szabad program, dél körül transzfer Phuket repülőterére, elutazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap a kora reggeli órákban.

 

A programok sorrendje változhat. 

Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen  Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással  (2%)
879 900 2 1 759 800
Repülőtéri illeték kb. 185 000 2 370 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 129 800

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 185 000 Ft/fő, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 220 000 Ft/fő

felnőtt pótágyon: 829 900 Ft/fő

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-29 - 2025-01-10 10 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 1.064.900 Ft Ft/fő
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok