Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Delphin Palace Hotel***** -UAI, repülővel

Törökország, Török Riviéra, Lara Útazonosító: 634472
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Szolgáltatások

  • Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, relax medence (14 éves kor felett használható), gyermekmedence 5 csúszdával, beltéri felnőtt és gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, minimozi, minidiszkó, minividámpark, széleskörű nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, bizonyos napokon élő zene, diszkó, mozi, 8 étterem, 5 bár, asztalitenisz, strandröplabda, fitneszterem, aerobik, step aerobik, vízi torna, 2 teniszpálya, teniszfelszerelés (letét ellenében) és -pályavilágítás (előzetes foglalással), törökfürdő, gőzfürdő, szauna, WIFI a szobákban és a lobbyban. A medencéknél és a szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.
  • Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, jakuzzi, masszázs, törökfürdő kezelései, fodrászat, teniszoktatás, bowling, biliárd, számítógépes játékok, internetkávézó, vízi sportok, mosoda, üzletek, orvosi ellátás.

Elhelyezés

  • A szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, központi légkondicionálóval, műholdas tévével, WIFI internetkapcsolattal, minibárral, vízforralóval, széffel és erkéllyel rendelkezik.
  • A Standard szobák 28-32 nm alapterületűek, egy franciaággyal, egy egyszemélyes, továbbá egy kanapéággyal felszereltek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A tenger felőli szobák a szálloda tengerhez közeli szárnyában helyezkednek el, de nem feltétlenül néznek a tengerre.
  • A Családi szobák 45 nm-esek, kétlégterűek és egy fürdőszobával rendelkeznek, maximum kapacitásuk 4 felnőtt + 1 gyermek.
  • A Junior lakosztályok 36 nm alapterületűek, egylégterűek, a standard szobáknál elegánsabban berendezettek, a fürdőszobában jakuzzis fürdőkáddal felszereltek.

Ellátás

  • Ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni és éjszakai snackek (22:00-06:30), 6 a'la carte étterem (török, kínai, olasz, mexikói, mediterrán és hal; a tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), minibár (naponta üdítőkkel, vízzel, sörrel, csokoládéval és snack-kel feltöltve), bizonyos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (09:00-06:30 között).

  • Térítés ellenében: bizonyos import italok, palackozott és prémiumitalok, Teppanyaki a'la carte étterem, szobaszerviz.


     

A 2005-ben épült, 557 szobás szálloda 40.000 nm-en terül el, a híres Lara Beach-en, Antalya központjától 15 km-re, a repülőtértől 10 km-re egy csodálatos, mediterrán kertben. A hotel közvetlenül saját, homokos tengerpartján fekszik. Antalyába helyi járatú autóbusszal (dolmussal), vagy taxival juthatunk el.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-21 - 2024-09-28 7 éj 2 ágyas standard tájra néző szoba Ultra All Inclusive 679.900 Ft Ft/fő, Ultra all Inclusive, DEB
2024-10-12 - 2024-10-19 7 éj 2 ágyas standard tájra néző szoba Ultra All Inclusive 577.256 Ft Ft/fő, Ultra all Inclusive, BUD
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok